Assortiment kleuren Gelish nagellak

Laserontharing"De meest veilige, permanente ontharing, toegepast door paramedisch personeel"
Vraag uw gratis testsessie aan!

Hoe?

De laserenergie (810nm) dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment (melanine) van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.

Wie?

Normaal gezien kan iedereen genieten van deze permanente laser-ontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Witte en grijze haren zijn niet te verwijderen met de laser. Mensen met een donkere huid zijn moeilijk te behandelen. Maar dankzij een testsessie zal de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden.

Paramedisch?

Het deskundig oog van de paramedici, zal ervoor zorgen dat de behandeling veilig en doeltreffend verloopt. Zij zijn uw vertrouwen waard.

Is het pijnlijk?

De meeste mensen ervaren de behandeling als minder pijnlijk dan een harsontharing.

Pluspunten!

Reeds vanaf het begin beleeft u het comfort van een zachte huid. Problemen van naar binnen groeiende haartjes zijn verleden tijd, aangezien er geen haartjes meer groeien. Een stekelig gevoel en ontstekingen zijn onbestaande.


Voorbereiding op mijn eerste permanente laser-ontharing
Is het definitief?

Na 5 à 8 behandelingen is het resultaat definitief. Soms komen na jaren nieuwe haartjes weer tevoorschijn, dit kunnen haartjes zijn die ontstaan door hormonale veranderingen. Een jaarlijks schoonheidsbeurtje is in sommige gevallen aangeraden.

Untitled Document