Untitled Document

Gelaatsverzorging

Energiebehandeling

Een energiebooster die de jeugdigheid van uw huid zichtbaar maakt.

De eleuterococcus (Siberische ginseng) is een plant met buitengewone eigenschappen, afkomstig uit verre, koude Siberische streken. Het vermogen van deze plant om zich aan te passen aan de specifieke behoeften van elke vrouw verleent haar een kracht die tot nu toe was voorbehouden aan een handjevol ingewijden.
Sothys heeft dit juweel, afkomstig uit afgelegen streken, intensief bestudeerd en gebruikt dit als het belangrijkste actieve bestanddeel van de nieuwe Intensieve energie opwekkende Instituutbehandeling van Sothys en als bron van het buitengewone vermogen om het energiekapitaal van de huid te optimaliseren.
De eleuterococcus (Siberische ginseng) omhult de huid met een vloed van licht, waardoor haar jeugdigheid duidelijk zichtbaar wordt.

Soin apaisant spa

Voor de gevoelige huid

De ultramilde textuur van deze behandeling is afgestemd op de gevoeligheid van de huid, in 50 minuten voelt iedere gevoelige huid weer comfortabel aan en is deze weer gekalmeerd.

Hydradvance

Omdat een optimale hydratatie de sleutel is en blijft tot een duurzame schoonheid, heeft Sothys een nieuw hydratatieprogramma geïntroduceerd dat geïnspireerd is op de genwetenschap.

Een protocol op maat voor een betere doeltreffendheid. De producten en actieve bestanddelen zijn speciaal gekozen vanwege de werking ervan op de kern van de huid. Deze zeer hydraterende behandeling wordt aanbevolen als kuur van 3 behandelingen en levert al na de eerste behandeling resultaat op!

Collagène Hyaluronique

Antirimpelprogramme op maat

Ontdek Collagène Hyaluronique. De eerste intensieve instituutsbehandeling tegen rimpels die afgestemd is op de werkelijke leeftijd van uw huid, volgens de deskundige diagnose van uw schoonheidsspecialiste die uw verouderingsgraad bepaalt. Een professionele behandeling die technologie en exclusieve massage combineert, voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid. In 3 behandelingen, 4 jaar gewonnen!


Seizoensbehandeling

Lente/zomer, Herfst/winter

Een origineel concept dat chronobiologie combineert met heerlijke geuren om de glans van uw huid te onthullen, seizoen na seizoen.
* Start met een grote boost van zuurstof...
* Gevolgd door een dosis vitaminen...
* En als laatste, heerlijke geuren...

Active contour oogbehandeling

Door het extreem dunne huidomhulsel is de oogcontour de meest kwetsbare zone van het lichaam. Deze wordt als eerste blootgesteld aan de tekenen van veroudering.

Een totaaloplossing voor de oogcontour dankzij een geavanceerde technologie tussen wetenschap en natuur. Deze behandeling kalmeert opgezwollen oogleden en maakt de huid rondom de ogen glad, voor een heerlijk moment van ontspanning en frisheid.


Diepe peeling 10% of 20%

Zorgt voor celvernieuwing en een stralende huid, waarbij fijne lijntjes en rimpels gladder worden. Het verminderdt pigmentatievlekken en littekens en verfijnt de poriën. Een collageen masker werkt als 2e huid, het regenereert en kalmeert de huid en heeft een anti-rimpel werking.